Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Demonstraţii ale jandarmilor în cadrul programului „Şcoala Altfel”
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 6 Aprilie 2012

Miercuri, la orele amiezii, în  faţa Monumentului Eroilor din oraşul Tăşnad,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a organizat şi desfăşurat  activităţi de prezentare a Armei.
 


Aproape 180 de elevi  au vizitat standul organizat de Detaşamentul 3 Jandarmi Tăşnad, aceştia fiind informaţi asupra aspectelor legate de atribuţiile Jandarmeriei Sătmărene, asupra prevederilor legale în vigoare referitoare la competiţiile sportive, la drepturile şi obligaţiile spectatorilor.

 

Tot miercuri, jandarmii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Satu Mare au prezentat elevilor de la Şcoala „Ion Creangă” din municipiul Satu Mare un exerciţiu demonstrativ.

 

În cursul zilei de joi, între orele 11 -13, în  faţa Monumentului Ostaşului Român din municipiul Carei,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a organizat şi desfăşurat  activităţi de prezentare a Armei.
 



Astfel, 12 clase de elevi ai şcolilor din Carei, împreună cu cadrele didactice, au vizitat standul de prezentare şi au fost informaţi  de jandarmi. Apoi, elevii au putut vedea îndeaproape ţinuta jandarmilor şi materialele din dotarea acestora. La final, elevii au fost încântaţi să facă poze cu maşina Jandarmeriei şi cu materialele din dotare.

           

De asemenea, în aceeaşi zi, jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Satu Mare au prezentat elevilor de la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş un exerciţiu demonstrativ, iar vineri, jandarmii Plutonului Negreşti-Oaş au organizat activităţi de prezentare a Jandarmeriei.




3027 vizite
Distribuie pe